Kurssit ja koulutus

Haluatko oppia alkeet graafisesta fasilitoinnista ja piirtelystä, jolla helpottaa omaa tai yhteisön oppimista?

Graafinen fasilitointi on yhdistelmä tekstin, symbolien, värien, metaforien ja kuvien käyttöä, jolla aikaansaadaan tehokaampaa oppimista ja yhteisen ymmärryksen syntyä. Graafisen fasilitoinnin ja visuaalisen ajattelun avulla herätetään keskustelua ja saatetaan keskustelu näkyväksi. Visuaalisten työkalujen avulla on mahdollista pitää tehokkaampia ja osallistavampia kokouksia.

Mitkä ovat visuaalisen ajattelun perusteet ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi?
Käymme koulutuspäivän aikana läpi Graafisen fasilitoiniin perusteita ja helppoja piirrtämistekniikoita. Riittää, että sinulla pysyy kynä kädessä ja osaat kirjoittaa nimesi, erityistä piirrustustaitoa et tarvitse!

Koulutuksen aikana luot itsellesi visuaaliset aakkoset ja opit tapoja, miten hyödyntää visuaalista ajattelua työssäsi. Kursilla sovelletaan metodeja omaan työhön, jotta ne on helposti jalkautettavissa myös kurssin jälkeen.

Ota graafisen fasilitoinnin ja visuaalisen ajattelun metodit käyttöösi:

Presentaatioihin tai opetustilanteisiin

Kokouksiin

Oman oppimisen ja muistiinpanojen välineeksi

Ota käyttöösi vielä yksi taito, opettele piirrustelemaan hyödyllisesti! Tutustu valmiisiin paketteihin tai kysy tarjousta räätälöidystä koulutuksesta tai 1-to-1 valmennuksista!

Ota yhteyttä ja tilaa koulutus ryhmällesi!

Pasi Kaarne

TJ Kaarne Communication Oy

Sallan kurssi on ehdottoman hyvä, jos haluat kehittää taitojasi asioiden kertomisesta kuvallisesti ja avata omaa, ehkä vähän jo raollaan olevaa, visuaalisen ajattelun lelulaatikkoasi. Jos teet työksesi Power Point -esityksiä tms. tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Asioiden havainnollistaminen on hauskaa tämän kurssin jälkeen.

Saara Eskola

Mediapolis Campus Manager

Todella ihana kurssi, innostava ja mukaansa tempaava opettaja! Voin rehellisesti todeta oppineeni uutta ja saaneeni uutta intoa ja ideoita oman työn tekemiseen. Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle riippumatta siitä mitä tekee työkseen!

Annakaisa Oksava

Kouluttaja

Erittäin hyvä koulutus! Pelko piirtämistä kohtaan katosi ja sain uusia välineitä työhoni.

Lue mitä Turkkusessa tykättiin pitämästäni workshopista: https://hubturku.wordpress.com/2011/10/26/graphic-facilitation-workshop-pop-up-hub-turku/

Sinun vuorosi ajatella visuaalisesti!

Osallistu visuaalisen ajattelun avoimen koulutuksen Tampereella toukokuussa!

Varaa paikkasi koulutukseen täältä!